0036304860172 giboulder@gmail.com

Kedves Gi Klub tagok, szimpatizánsok, érdeklődők!

Majd’ két hónapja, hogy közzétettem a Klubvezetésem befejezésének hírét. Közben sok kedves reakcióval szembesültem, amit ezúton is nagyon köszönök, és lassan kialakult a gyakorlati megoldás. Több lehetőség is kínálkozott, de úgy érzem, megtaláltuk azt, ami mindenkinek pozitív változást jelent majd.

Alig egy héttel a bejelentésem után, megkeresett a Székesfehérvári Mozogj Kreatívan Se. vezetője (Ők működtetik a Red Rock mászótermet, így talán jobban tudjátok kiről van szó.),  hogy hozzá is eljutott a hír, és hogy nem szeretné, ha elveszne a Gi-be fektetett munkám, és mindaz, amit az elmúlt öt évben felépítettem a mászás területén, ezért ők átvennék a Gi Klubot, úgymond szőröstül – bőröstül!

Gyakorlati szempontból, ez a következőket jelenti:

–          A mászóterem2016 január elsején is ott lesz ahol eddig, nyitás 4.-én hétfőn!

–          A Gi Fal- és Sportmászó Klub Sportegyesület megszűnik.

–          Az edzések januártól változatlanul folytatódnak.

–          Aki a Gi Klub igazolt versenyzője volt, 2016-ban a Mozogj Kreatívan-hoz tud               igazolni, hiszen az edzője itt lesz, vagy igazolhat más klubhoz is.

–          A Mozogj Kreatívan Egyesület  idővel, egy szebb, nagyobb helyre szeretné költöztetni a klubot, ami a belvároshoz közelebb lenne, de a jelenlegi közönség számára is elérhető marad.

–          Több információ a tervekről, és esetleges egyéb változásokról, továbbra is a www.giklub.hu oldalon, illetve a Gi Klub facebook oldalán várható.

 

Kevésbé gyakorlatias nézőpontból, még persze hozzá tartozik a dologhoz, hogy én maradok Gi-s, tehát továbbra is többnyire a Gi-be járok mászni, segítek, ha kérik, másnak is aki kéri, és a szövetségben betöltött szerepemet is változatlanul ellátom.

További mászó élményeket kívánok!

Üdv: Andris