0036304860172 giboulder@gmail.com

Kedves Gi Klub tagok, szimpatizánsok, érdeklődők!

Szeretnénk nektek röviden bemutatkozni, mint a Gi Klub új vezetői:

Légrádi2

Légrádi Zoltán lelkes mászó és szülő, akinek kifejezetten fontos az utánpótlás nevelés és a sport népszerűsítése.

rr clau

Szakmai munkánkat segíti még Balogh Claudia az egyesületünk Alelnöke és egyik vezető edzője.

Nem szeretnénk, hogy elvesszen az, ami az elmúlt években felépült itt. Ezt szeretnénk tovább vinni és természetesen összehozni a mi tapasztalatainkkal, amit az elmúlt fél évtizedben szereztünk.

Szeretnénk, ha tudnátok, hogy pár apróbb változást leszámítva minden marad a régiben és mindig jelezni fogjuk, ha valamin újítunk, ami értelemszerűen azért lesz, hogy nektek jobb, kényelmesebb, praktikusabb legyen.
Andrist is meg fogjátok találni a teremben, hisz be jár továbbra is mászni. 🙂

Ami aktuális: A weboldal minimálisan változni fog a napokban, de ez csak azért, hogy mobiltelefonról és tabletről is elérhető legyen a tartalma.

A szombati nyitva tartás megváltozik és gyerekszülinapokra illetve minimum 10 fős létszám előre bejelentkezése esetén leszünk csak nyitva. (persze nem kell egyszerre)

Az edzések és az edzők nem változnak!

Nem titok, hogy szeretnénk egy olyan helyet találni a jövőben, ahol mindenki még jobban fejlődhet és új izgalmas falformákat hódíthat meg egy a mostaninál sokkal nagyobb teremben! Természetesen figyelembe véve azt is, hogy mindenki számára elérhető reális helyen legyen. De ez még a jövő zenéje…

Ha kérdésetek van, keressetek minket bizalommal, akár itt a facebookon vagy telefonon, illetve személyesen is, hisz mi is részt kívánunk venni a terem életében.

Jó mászást kívánunk!