0036304860172 giboulder@gmail.com

Korábban már megosztottunk egy kérdőívet jógaidőpontokkal.

Örömmel jelentjük, hogy az órák jövőhéttől indulnak, az alábbi időpontokon:

Kedd: 19.00-20.00

Csütörtök: 15.30-16.30

A foglalkozás 1500.- Forint/fő/alkalom.

Addig is, itt egy kis bemutatkozó Kovács Bettinától:

Gyerekkoromtól kezdve mindig mozogtam, de sosem versenyszerűen. Megvolt bennem a potenciál, mégsem alakult úgy az életem, hogy komolyabban foglalkozzak a sporttal.
Főiskolai tanulmányaim után igyekeztem bepótolni azt, ami úgy éreztem eddig kimaradt az életemből. Egyik pillanatról a másikra ott találtam magam a Fővárosi Nagycirkusz próbatermében. Mindennapos próbákkal és tripla szorgalommal eljutottam odáig, hogy Magyarország egyetlen nagycsoportos ugródeszka számában dolgozhassak.
Felléptünk a Fővárosi Nagycirkuszban, majd külföldi turnékra mentünk, Tunéziába, Máltára és többször Szicíliára.

2017 februárjában feloszlott a csoportunk, több ezer kilométerrel magam mögött, nyelvtudással, ismeretségekkel, sok tapasztalattal és némi sérüléssel érkeztem haza. Izomsérülés, túlterhelés, ízületi fájdalmak. Sokszor sérült bokával is dolgoztam – show must go on- vagy nem melegítettem be kellően. Jártam csontkovácsnál, elkezdtem gyógytornázni, ami mind segített rajtam, de végső megoldásnak a jóga bizonyult. Nem csak a sérüléseim gyógyultak meg, hanem az életminőségem is megváltozott. Érezhető az emésztésemen, a hátamon, az alvásomon, a hétköznapi hozzáállásomon és a mászó edzéseimen.
Összeállt a fejemben a képlet: Ha nekem segít a jóga az életben és a sportban is, miért ne segítenék én is másoknak? Elvégeztem egy jógaoktató tanfolyamot, ahol alapvetően Iyengar jógát tanultam. Azóta is tanulok, fejlődők minden más jógaiskola és mozgásforma által.
Olyan gyakorlatokat állítottam össze, ami nem csak fizikai szinten mutatkozik meg (helyes tartás, csípőnyitás, rugalmas izmok, gyors regenerációs idő), hanem koordináció és koncentráció szempontjából is.
Mindenkit szeretettel várok, nem számítanak szintek, életkorok, mozgás- vagy életformák.